ASOCIATIA

"SI EU AM DREPTUL SA FIU PARINTE"

Asociația “Și eu am dreptul să fiu părinte" este o asociație non-guvernamentală și apolitică ce are ca obiect de activitate sănătatea mamei și copilului și care își propune să ofere servicii medicale de specialitate acelei categorii de populație care, din motive financiare, nu le poate accesa, deoarece nu sunt incluse în pachetul de asigurări decontate de către CAS. 
Obiective specifice:
- monitorizarea sarcinilor normale sau cu risc obstetrical
• consultatii gratuite pentru infertilitate cuplurilor cu venituri mici < 4.000 RON
• Consultații de obstetrică-ginecologie persoanelor fără venituri
• Consiliere pentru cuplurile infertile cu venituri mici sau fără venituri 
• Consiliere în vederea prezervării fertilității pentru tinerii bărbați și femei care au fost diagnosticați cu cancer și care doresc să-și prezerve fertilitatea în vederea creșterii calității vieții după tratamentele oncologice.
• Monitorizarea copiilor rezultați din procedurile de Fertilizare in Vitro
• Cursuri de puericultură și prim-ajutor pentru copii
• Monitorizarea femeilor care au avut tratamente de stimulare ovariană în vederea screeningului pentru cancer de sân 
• Consiliere psihologică pentru: cuplurile afectate de infertilitate, consiliere de cuplu, pacientților diagnosticati cu cancer.
 

Asociația „Și eu am dreptul să fiu părinte„, în parteneriat cu Clinica Medicum, va realiza la începutul anului 2018, prin  Campania „Newborn,” primele proceduri gratuite de fertilizare in vitro pentru cazurile cu venituri mici diagnosticate cu infertilitate. Astfel, dacă vă aflați în imposibilitatea de a deveni părinți sau dacă în familia sau în cercul dv. de prieteni există cupluri care încearcă de ani buni să conceapă, dar nu reușesc pe cale naturală, nu vă pierdeți speranța! Există o șansă chiar și pentru familiile care nu au foarte mulți bani… Pentru a beneficia de aceasta, grăbiți-vă însă să vă depuneți dosarele!

Contact

email: saveyourfertility.ro telefon: 0755.688.984